Warning: Undefined array key "display" in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Vamberecký Lvíček 2021

První letošní soutěž – Vamberecký Lvíček pro děti do 13-ti let – nám přinesla celkem 8 medailí.
Tři zlaté, dvě stříbrné a 3 bronzové.
První se pokoušel Kubík Rambousek v mladších žácích kata, ale prohrál s pozdějším vítězem a to ho odsoudilo k repasáži, ve které bohužel zazmatkoval a skončil až pátý.
Následovala kata mladších žákyň a v ní Nicole Sárová. Ta svou první soupeřku porazila a prohrála až ve finále a tím pádem získala první stříbrnou.
V kata starších žákyň nastoupily Káťa Rožňáková a Stella Mallinu. Medaile se podařila získat Kátě, která si v repasáži vybojovala bronz.
Následovaly kategorie kata starších žáků. V začátečnické – 8.-7. kyu) porazil všechny Štěpán Pávek a získal první zlato.
V té pokročilejší (6. – 4. kyu) ho napodobil Filip Bartušek a připojil druhou zlatou.
Následoval blok kumite. V té šlo hlavně o první získávání zkušeností. Kubík Rambousek prohrál 3:1 a skončil pátý.
Nicol Sárová brala stříbro za prohru ve finále mladších žákyň. Ve starších žákyních se po prohře s finalistkou setkaly v boji o třetí místo Káťa Rožňáková a Stella Mallinu. Body a vítězství získala Káťa a brala druhé třetí místo.
Ve zbývajících stejně rozdělených kategoriích kumite starších žáků si po výhře nad všemi soupeři dokráčel pro zlato Štěpán Pávek, zatímco v pokročilejší kategorii bral Filip Bartušek pouze bronz.

Propozice

Category: Nezařazené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *